VI SOM JOBBAR HÄR

Med handen på hjärtat, så tröttnade jag. Jag tröttnade på hur hela den här branschen behandlar sina kunder och därför startade jag eget med rätt enkla värdeord och värderingar.
-Fuska inte
-Gör ett bra jobb
-Behandla andra som du vill bli behandlad själv.

Låter som självklarheter, men tyvärr är det inte det främst när det gäller serviceyrken. Men jag är övertygad av att om jag är ok och spelar fairPlay, så kommer livet ge mig tillbaks.

Mitt namn är Daniel och jag är en rätt så envis kille som är uppväxt i trakten runt Linköping. Många av mina vänner har kallat mig för ett energiknippe. Mest för att jag i mitt liv inte har riktigt kunnat få ro i själen. Jag ska inte säga att det har varit en kamp, för jag har alltid haft att göra, Jag tillhör nämligen en av dem som har haft många olika jobb. Allt från flyttgubbe till att programmera interna program för en säljarkår.

Som ni då förstår så var skolan inte en miljö som jag trivdes i, jag ville ju utagera, men på den tiden visste jag inte vad riktig. Jag har både varit en av gubbarna på produktion och även förman med ansvar och det har gett mig en förståelse och med tiden, så upptäckte jag vad jag ville göra… Skruva bilar.

Jag har aldrig trivs så bra som när jag har byggt mina bilar och då menar jag inte att byta däck, eller att byta stötdämpare, men att verkligen total renovera. Du kan på bilderna här i gallerian där jag har samlat ihop från ett par av mina projekt.

Jag har i många år levt genom mina bilar, jag har tänkt bilar, drömt om bilar, ja hela min tillvaro var om vilken växelspak ska på växellådan när den är ihopsatt osv.

Det föll sig naturligt att jag har redan under gymnasiet haft special undervisning där 60% av tiden fick jag skruva moped motorer. Senare så fick jag jobba inom bil mekanikeryrket och det var en fantastisk tid när jag fick vara i hetglöden och reparera, serva, utveckla och allt som kan tänkas göras.

Jag har jobbat i många olika garage och mer ofta än sällan, så förekom det situationer som jag inte uppfattade som ok. Jag kanske inte var härdad då, eller inte beredd på att jobba i ”den stora vilda världen”, men oavsett var jag befann mig i min utveckling eller position , så har jag aldrig tyckt det är ok att vara oärlig för att sen dölja det bakom ” så funkar det i branschen”. I sådana fall, så vill jag förändra mekaniker branschen.

Jag vet att flera av mina bilintresserade vänner tycker det samma, så jag har fått medhåll, nu har det även blivit dax att jag testar mina vingar och kastar mig utanför stupet och testar på detta med eget. Va ska man säga? Jag ser på framtiden med skräckblandad förtjusning, men ack så underbart det känns nu. När jag ändå skriver så här personligt, så vill jag passa på och tacka alla som har supportar mig i detta samt ett stort tack till min fru Ninnie som står ut och ställer upp.

Vi är nu 3 här för tillfället och vi har en ambition att vara den lilla lokala verkstaden. Vi vill känna våra kunder och vårda dem över tid. Detta kan vi bäst om vi är ärliga, raka, tydliga och ger dig där lilla extra, för du är värd det!

bil-och-svetsteknik-linkoping-daniel-hakansson-bil-mekaniker

DANIEL HÅKANSSON
MEKANIKER

0766 379 303
daniel@bilochsvetsteknik.se

bil-och-svetsteknik-linkoping-ninnie-hakansson-ekonomi-administration

Ninnie Håkansson
MEKANIKER

ninnie@bilochsvetsteknik.se